• Bárkányi Móni

  Bárkányi Móni

  Ceremóniamester és szertartásvezető

  Hogy mindennel végzett tanuló vagyok -e, azt így nem merem kijelenteni, mert még mindig csiklandoz egy - két tanfolyam. Ha a Prestige-ben kóstoltál bele ebbe a "tortába", utána tuti rákapsz!
  Elfogultság nélkül mondom, hogy minden tanfolyam nagyon igényes, szakmában elismert, neves oktatókkal. Aki idetéved, biztos alapokkal hajókázhat tovább a nagy esküvői tengeren...
  Nemcsak a szakmai része tetszett, hanem az, hogy szemléletet kaptunk, és ezen keresztül belénk ivódott, hogy csak alázattal, vagy sehogy...
  Egyszerre éreztem hogy "hű, van még mit tanulni", és azt, hogy itt önmagam lehetek, mert megkapom a segítséget, hogy megvalósítsam amit elképzeltem.
  Ceremóniamester, aki (ahogy a mellékelt ábra is mutatja) nőből van. :)
  Timiéknél a hangulat laza, a tanítás viszont nem lazáskodó. Ilyen közegben a tanfolyamokon barátságok szövődtek, akikkel azóta is segítjük egymást, és örülünk egymás sikereinek.

  A kedvenc részeim mindig az oktatók személyes tapasztalataiból kerekedett Stand-Up, hogyan oldottak meg helyzeteket.
  Ezek igazi gyöngyszemek voltak, amiből szintén lehetett tanulni, és akadt bőven, mert ahol esküvő van, ott ugye bármi megtörténhet. :)

 • Bene Barbara

  Bene Barbara

  Énekesnő, Dimenzió Esküvő és Party Zenekar

  Egy korszakváltás kezdete volt Timi tanfolyama számomra, tele új álmokkal és lehetőségekkel. Ma az esküvők nélkül elképzelhetetlen lenne az életem :)

 • Cserpes Laura

  Cserpes Laura

  Énekesnő

  Profizmus, barátságos légkör, jó hangulat, szuper előadások, Timitől megszokott színvonal. Örülök, hogy én is itt lehettem! :)

 • Elekes Enikő

  Elekes Enikő

  Esküvőszervező, Kézdivásárhely

  A Prestige Oktatási Stúdió lehetővé tette számomra, hogy olyannal foglalkozhassak,amit igazán szeretek! Az órák mindig érdekesek és tanulságosak voltak, így nem volt kérdés számomra,hogy a 800 km-es távolság ellenére is részt veszek rajtuk.
  Köszönettel tartozom, hogy 10 éve büszkén így mutatkozhatok be:
  Elekes Enikő, okleveles esküvőszervező.

 • Gali Renáta

  Gali Renáta

  Professzionális sminkes

  Több éve dolgoztam sminkesként, amikor beiratkoztam a Prestige Oktatási Stúdió esküvőszervező képzésére. Korántsem a pályamódosítás motivált, megláttam a tanfolyamban azt a lehetőséget, aminek hála további erőségekkel bővíthettem az esküvői sminkes szolgáltatásomat. A tudásanyag kellő rálátást biztosított a kapcsolódó szolgáltatók munkájára, a szervezés minden gyakorlati kérdésére. Az eredmény? Magabiztos rutin bármilyen felmerülő probléma megoldásához a nagy nap során, illetve egy olyan gyakorlati tipp/túlélőcsomag összeállítása a menyasszonyoknak, amely megrendelések és elégedettség tekintetében egyaránt meghálálja magát. Mindegy, hogy valaki most tervezi esküvőszervezőként megvetni a lábát a piacon, vagy épp a kapcsolódó területek szolgáltatójaként szeretne rálátást szerezni a szervezés minden elemére, a Prestige csapatára és képzésre egyaránt számíthat. Összeszedett tanmenet, kiváló tudásanyag, jó oktatók. 100%-ban megkaptam, amiért jöttem.

 • Gerhardt Mónika

  Gerhardt Mónika

  Angol-magyar okleveles szertartásvezető

  2004. óta dolgozom az esküvő szakmában, de úgy gondolom, hogy egy jó pap is holtig tanul, a szertartásvezető pedig pláne. :)

  Éppen ezért, tanulni mindig jó dolog és a gyakorlatban elsajátított dolgokat elméletben, a tanfolyamon is remekül használhatom, főleg az apró finomságok, részletek bővítése és elsajátítása érdekében.
  Az alábbi tanfolyamokat végeztem el a Prestige Oktatási Stúdióban, és semmiképp nem hagytam volna ki:
  2004. Esküvőszervező tanfolyam
  2014. Kulturális rendezvényszervező tanfolyam
  2016. Szertartásvezető tanfolyam

 • Herendi Gábor

  Herendi Gábor

  Rendezvényszervező, műsorvezető

  2013-ban két OKJ-s tanfolyamon is részt vettem a Rátkai Tímea nevével fémjelzett Prestige Oktatási Stúdióban! A közel egy éves kurzusok végén Kulturális Rendezvényszervező és Közművelődési Szakember II. diplomával távoztam. A tanfolyamok során legfőképpen az tetszett, hogy az előadók nem csak előadásokat tartottak az adott témában, hanem mind tapasztalt szakemberek voltak, akik aktívan a szakmájukban dolgoztak. Ugyanakkor, csoporttársaim között is ráleltem egy-két kollégára, akikkel azóta is együttműködünk. Csak ajánlani tudom mindkét kurzust, illetve Timi oktatási stúdióját annak, aki ezen a pályán szeretne érvényesülni!

 • Husz Orsi

  Husz Orsi

  Lifestyle blogger/vlogger

  Amellett, hogy az esküvőszervező tanfolyam naprakész elméleti tudást adott, sok gyakorlati kérdésre is választ kaphattunk itt, ami már a vállalkozás indításakor is nagy segítségünkre lehet. Az oktatók közt a szakma legjobbjait ismerhettük meg, Timi szórakoztató történeteit pedig sosem fogjuk elfelejteni! Fantasztikus volt a hangulat, és remekül hasznosítható tudást szereztem ebben a néhány hétben.

 • Király Nelli és Szabó-Dékány Dalma

  Király Nelli és Szabó-Dékány Dalma

  Királyi esküvők

  Timi oktatásain mindig a legjobb oktatók tanítottak minket akik nem csak a szakma szépségét mondták el, hanem a buktatókat, tapasztalataikat is megosztották velünk. Timi figyel arra, hogy felkészült és naprakész oktatókkal (akik egyben szolgáltatók is) dolgozzon. Az élet szépsége, hogy azóta is dolgozunk a mindennapokban azokkal a szolgáltatókkal akik segítettek nekünk elindulni az úton!
  Profi, felkészült csapat az övék.

 • Kondász Edit

  Kondász Edit

  Esküvőszervező és szertartásvezető, Szeged

  A Prestige Oktatási Stúdióban egy élmény volt hallgatónak lenni, mert színes, hasznos és tartalmas órákban volt részem. Bizonyítja ezt a sikeresen működő esküvőszervező és szertartásvezető vállalkozásom. Ajánlom mindenkinek, aki a céljai és álmai megvalósítására törekszik!

 • Kovrig Dóra

  Kovrig Dóra

  DodaKo márka tulajdonos-tervezője a Plus Size Advice blog írója

  Mivel rendezvényszervezéssel foglalkozom, szerettem volna ha tudásomat egy papír is igazolja!Az esküvőszervező tanfolyamot is elvégeztem, így nem volt kérdés, hogy most is Timiéket választom... 3 szó jut eszembe a tanfolyamról, profizmus, rugalmasság, és gyorsaság! Mindenkinek szívből ajánlom!

 • Mészáros Barbara

  Mészáros Barbara

  Esküvőszervező

  Nagyon élveztem Timi előadásait, sztorijait, hiszen kétségtelenül sokat tapasztalt esküvőszervező, aki már szinte mindennel találkozott a szakmában amivel lehetett. Azt mondják, a jó pap is holtig tanul így bátran ajánlom a képzést új és régi szervezőknek is.

 • Muri Enikő

  Muri Enikő

  Énekesnő

  Nagyon szerettem Timinél tanulni, sok hasznos, praktikus dologra hívta fel a figyelmünket az esküvőszervezéssel kapcsolatban. Csak ajánlani tudom mindazoknak, akik ezt a csodálatos hivatást választják vagy akik életük legszebb napját készülnek megszervezni. A siker ígyis-úgyis garantált!

 • Németh Ákos

  Németh Ákos

  Esküvőszervező, rendezvényszervező

  Életem legszebb időszaka attól a pillanattól jött el hozzám, amióta beléptem a Prestige Oktatási Stúdió ajtaján. Felejthetetlen emlékeket kaptam, mind a tanároktól, mind a társaimtól. Fantasztikus, vidám embereket ismerhettem meg és annyi mindent tanultam, hogy ezért életem végéig hálás lehetek. Köszönöm szépen az itt töltött időt!

 • Pandula Judit

  Pandula Judit

  Esküvőszervező, Vintage Wedding Planner

  Az, hogy a Prestige Oktatási Stúdióba jelentkeztem, életem egyik legjobb döntése volt. Imádtam minden órát, minden alkalom izgalmas és szuper hangulatú volt. Kiváló alapot adott új, és most már sikeres vállalkozásomnak.

 •  Pankotai Anita

  Pankotai Anita

  Sminkmester

  Sminkmester vagyok 8 éve, és imádom a munkámat, rengeteg menyasszonynak készítettem már el a Nagy napjára sminkét, és rengetegszer hallgattam végig, milyen nehéz mindent kézben tartani, mire eljött a nap már nem is tudták sokan élvezni, ezért, amikor megláttam a Prestige Esküvőszervezői képzését, nem tétováztam és jelentkeztem azonnal! Magyarország legmagasabb szintű képzése, ahol szakemberek vezetnek be a szakma rejtelmeibe. Hihetetlen sokat tanultam, amit a mai napig hasznosítok. A menyasszonyok rendkívül hálásak, amikor szolgáltatókat ajánlok, vagy segítek megoldani egy-egy problémát...

 • Somorjai Ilona

  Somorjai Ilona

  Ceremóniamesternő, előadóművész

  Rátkai Timi életében – családján kívül - már lassan 2 évtizede az esküvők, és azok szervezése körüli szolgáltatások maximális minősége jelenti a mindennapokat. Rengeteget dolgozott és dolgozik azért, hogy a házasulandók, életük egyik legszebb napját közvetve vagy közvetlenül a lehető legjobbá tegye. Szervezői készsége mellett évek óta képez a szakma számára talpraesett és dolgozni vágyó embereket. Örömmel tölt el, hogy némely képzésein magam is tanulhattam tőle.

 • Styaszni Dorina

  Styaszni Dorina

  Fotómodell

  Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam a Prestige Oktatási Stúdióra, mert egy fantasztikus csapatot ismertem meg. Két tanfolyamot is elvégeztem náluk, ez is azt mutatja mennyire jók abban amit csinálnak. Igényes, szép oktató terem várt bennünket, szuper tanárok foglalkoztak velünk, és a csoport is nagyon rendes, segítőkész volt. Az órák nem voltak unalmasak egyáltalán, saját sztorikkal dobták még jobban fel a tanórákat. Gyorsan elrepült és sajnáltam mikor vége lett ennek az egésznek. Még egyszer köszönök mindent Timi! További sikereket kívánok! És nincs kizárva, hogy még egy harmadik tanfolyamot is elvégezzek náluk! :)

 • Völgyi Zsuzsi

  Völgyi Zsuzsi

  Énekesnő

  Aki a Prestige Oktatási Stúdiónak bármely képzését választja, biztosan nem bánja meg. Igényes környezetben, szakképzett tanároktól és előadóktól sajátíthatjuk el a szakmai tapasztalatokat, és tudást. A hallgatóknak a lehető legnagyobb mértékben minden biztosítva van, ami a tanulást segíti. Nagy örömömre szolgál, hogy magam is a Prestige-nél tanulhattam. Mindenkinek őszinte szívvel ajánlom, aki szeretne hiteles OKJ-s bizonyítványt, és precíz szaktudást.

 • Bea

  Rendezvényszervező Tanfolyam - 2023

  Kedves Timi!

  Köszönöm Neked, csapatodnak, és Sajó Attila Tanár Úrnak, hogy rendezvényszervező leszek.
  Most 54 éves vagyok - szülinapomon lesz a vizsga :):).
  Egész életemben (kisdobos és úttörő korom óta) szerveztem, rendeztem valamit a kis közösségben ahol éltem. Mindig szervezője voltam a falusi rendezvényeknek.
  Nagyjából 30 éve a közigazgatásban dolgozom, sok-sok éve anyakönyvvezetőként is.
  Sokszor mondtam életem során, hogy csak a szervezéssel kellene foglalkoznom, az lennék igazén én.
  Tudjuk milyen a facebook....."hallgatózik". Tavaly ősszel is elhangzott egy beszélgetésben az előbbi mondat.
  Másnap reggel kinyitom a facebook-ot, jött a hirdetés. Rendezvényszervező képzést indít.....Prestige .....
  Azzal a gondolattal rákattintottam, jelentkeztem......és ennyi az egész.
  Nagyon szimpatikus volt az oldalatok.
  Nagyon szimpatikus volt a személyes találkozás Timivel.
  Nagyon szimpatikus volt Tanár Úr.

  Becsülettel végigültem az online órákat. Készültem, dolgozatot írtam, vizsgáztam.

  Nagyon sokszor elmondom a fiatalabb kolléganőknek .... " vallom, hogy amíg élünk tanulunk". Tanuljuk az életet, a kapcsolatokat, az embereket, önmagunkat.
  És tanulunk és tapasztalunk mindenkitől, fiataltól és idősebbtől, ha figyelünk erre .
  És tanulunk saját elhatározásból, akárhány évesen is ... mint most.

  Nem nyomoztam más képző intézmény után, nem kérdezgettem másoktól, mert maximálisan elégedett vagyok a Prestige Oktatási Stúdio szervezésében megvalósult képzéssel.
  Köszönöm szépen!

 • Anita

  Rendezvényszervező Tanfolyam - 2023

  Drága Timi!
  Őszintén megvallom, egy nagyszerű döntés volt részemről,hogy beiratkoztam a tanfolyamra!Élményekkel, tapasztalatokkal teli időszak van mögöttem.Rengeteget tanultam,őszinte barátokra leltem!S a tudás amit szereztem, hát az a legcsodálatosabb dolog!Rejtett, eddig nem ismert énjeim jöttek elő.Köszönöm,hogy ilyen családias,segítőkész csapat tagja lehettem és nem utolsó sorban Tanár Úr és a te munkádat is! Timi nagyon-nagyon köszönöm!Szeretnék részt venni a szertartásvezető képzésen is,így remélem hamarosan találkozunk ismét.Köszönök mindent!További sok sikert kívánok munkátokhoz!

 • Viktória

  Rendezvényszervező Tanfolyam - 2023

  Kedves Timi!

  Fantasztikus felkészítést biztosított az oktatási stúdió. Gyors, profi segítőkészség jellemzi a tevékenységeteket. Az oktató felkészültsége kiváló. Nekem személy szerint nagyon kedvezett és tetszett, hogy a képzés online keretek között zajlott. Rendkívül tartalmas és jól szervezett volt.

  Kívánok jó egészséget, erőt a további színvonalas munkához.

 • Nóri

  Rendezvényszervező Tanfolyam - 2022

  Nagyon köszönök minden segítséget a tanfolyam alatt.
  Nekem személy szerint sokkal többet nyújtott ez a tanfolyam mint a tanúsítvány mivel 23 évig nem voltam itthon. Rengeteg új információt kaptam a kis csodás hazánkról, helybeli szokásokról törvényekről, népművészeti csodákról és minden másról amit se a nővér képző szakközépiskolában nem tanultam sem az életemen át megélt eseményeken.
  A kedves tanár úr hihetetlen gazdag szókincsével és tudásával csak úgy öntötte belénk a sok fantasztikus információt amit mind le jegyzeteltem az órák során és próbálom el raktározni hogy később felhasználhassam majd.
  Nagyon nagyon meg voltam elégedve mindennel akár az online felület egyértelmű használatával valamint az órákon elhangzott sűrű tananyagokkal.
  Nagyon jó ötletnek találtam hogy az online órákon meg tudtuk hallgatni mások dolgozatait mert nagy segítség volt abban hogy merre is induljak el a sajátomnál valamint milyen hibát ne kövessek el a szerkesztés közben.
  Hálás köszönet mindenért!
  Legyen mindenkinek a stúdióban fantasztikus nyara és a vizsgán találkozunk.

 • Lilien

  Rendezvényszervező Tanfolyam - 2022

  Kedves Prestige, Kedves Timi!

  Én köszönöm a lehetőséget a képzésre, szuper volt ez a 4 hónap. Az online oktatás nagyon élvezhető volt, Tanár Úr nagyon segítőkész, nem csak az óra ideje alatt, de e-mail-ben is bármikor elérhető volt és segített, ha kérdés merült fel. Nagyon szerettem a tanfolyamot, hiányozni fognak az órák! A sulinak külön köszönet, hogy megszervezte az állami vizsgát is nekünk! Abszolút megszerettem a szakmát és alig várom hogy elkezdjek benne dolgozni!
  Még egyszer köszönök mindent!
  Sok sikert nektek a továbbiakban!

 • Csilla

  Rendezvényszervező Tanfolyam - 2022

  Kedves Timi, Tanár Úr és Prestige Csapat!
  Köszönöm a színvonalas, minden részletében tökéletes képzést! Az elejétől a végéig minőségi, profi munkát nyújtottatok a beiratkozástól az oktatáson át a vizsgáig. A kapcsolattartás, a feltöltött tananyag, a tesztek, a folyamatos teljes körű ügyintézésetek, a Sajó Tanár Úr hatalmas tudása, türelme, készségessége élménnyé tették számomra a tanulást. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a jövőben induló képzéseiteket.

 • Judit

  Rendezvényszervező Tanfolyam 2020 április

  Kedves Timi!

  A kulturális rendezvényszervező képzés során szerzett tapasztalataimról röviden:
  A legelső órán, amikor az esküvőszervezés alapjairól tanultunk, annyira magával ragadott a személyes tapasztalatok mentén felépített előadás, hogy ott megfogadtam, hogy a jövőben mindenképpen részt fogok még venni további képzéseken, workshopokon a Prestigenél.:) Ugyanezen gondolatok jártak a fejemben az utolsó előadáson is.
  Szívből sajnálom, hogy - rajtunk kívül álló okból - nem volt lehetőségünk a jelenléti oktatásra, a személyes megismerkedésre, beszélgetésekre, hiszen annyi jót hallottam rólatok! De hátha majd egy következő kurzus során..:)
  Véleményem szerint az online oktatásra kiváló digitális platformot választottatok, nagyon egyszerű volt kezelni, remekül alkalmazkodtatok a helyzethez! A teljes képzésünk távoktatásban zajlott, de így is azt mondhatom, hogy a tudás mellett élményeket szereztem, amit hálásan köszönök!
  Minden jót kívánok!:)

 • Hédi

  Rendezvényszervező Tanfolyam, 2020 október

  Kedves Timi!
  Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a Prestige Oktatási Stúdióról.
  Gördülékeny oktatás, felkészült tanárok, maximális segítség a tananyagokkal - ez a szakmai része. Emberi oldalról segítőkészség, empátia, szeretet, minden részletre kiterjedő figyelem és sorolhatnám...
  Nagyon jól éreztem magam nálatok, és ezt másoknak is elmondtam. Barátnőm lánya már végzi is ennek hatására ugyanezt a tanfolyamot ????.
  Sok sikert kívánok a jövőre, boldog új évet mindannyiótoknak (Bolát külön is üdvözlöm), és köszönöm, hogy nálatok tanulhattam.