Rendezvényszervező tanfolyam

Rendezvényszervez Tanfolyam

Kreatívnak érzi magát és még nem találta meg a számára kielégítő hivatást?

Akkor jó helyen jár! A rendezvényszervező tanfolyam során garantáltan rá fog találni önmagára. OKJ-s képzésünket nem csak azoknak ajánljuk, akik hivatásosan szeretnék űzni a rendezvényszervezés izgalmas világát, hanem azoknak is, akiknek eddig nehézséget okozott akár egy osztálytalálkozó, vagy egy iskolai rendezvény megszervezése. A rendezvényszervező tanfolyamunk elvégzése után Ön lehet a közösség szíve lelke.

táblázat

Rend a lelke mindennek – avagy a profi rendezvényszervezés titka

Elsősorban azoknak ajánljuk a rendezvényszervező tanfolyamunkat, akik szívesen hagynák maguk mögött a napi rutint, vállalnának izgalmas kihívásokat, mozgalmas hétköznapokat, és szereznének örömet munkájukkal a közönségnek, legyen szó divatbemutatóról, fesztiválról vagy szakmai konferenciáról.

Államilag elismert szakképesítést nyújtó kurzusunk során 3 hónap alatt sajátíthatóak el a rendezvényszervezés alapjai.

Csoportjaink létszáma maximum 40 fő, hiszen fontosnak tartjuk, hogy tanfolyamunk résztvevői megkapják a kellő figyelmet, odafigyelést, választ kaphassanak a tanfolyam során felmerült kérdéseikre.

Az OKJ-s vizsgák Stúdiónkban, a megszokott környezetben, kellemes légkörben zajlanak. Az elmúlt években sok száz hallgató tett nálunk sikeres rendezvényszervezői tanfolyamunk elvégzése után. A sikerrel vizsgázók aránya 100 %, a résztvevők vizsgáinak átlageredménye 4,5 fölött van. Nagyon büszkék vagyunk az eredményeikre!

A tanfolyam megkezdésének feltétele: Érettségi bizonyítvány

OKJ vizsgagaranciát is adunk!

Fontosnak tartjuk, hogy a rendezvényszervező tanfolyamon a szakmát olyan szakember oktassa, aki maga is ezen a területen dolgozik, munkája során szerzett tapasztalatokkal tudja színesíteni, érthetővé tenni a tananyagot. Nálunk a rendezvényszervezést olyan gyakorló szakemberek oktatják, akik izgalmas előadásokkal, közkedvelt formában vezetik be hallgatóinkat a rendezvényszervezés izgalmas világába.

Magas színvonalú képzés, első kézből, elismert oktatóinktól!

Kis ízelítő a rendezvényszervező tanfolyam óráiból:

A rendezvényszervező tanfolyam gyakorlati óráiba igyekeztünk beépíteni olyan anyagokat is, amik az előírt tananyagban nem szerepelnek. Úgy véljük, hogy ez minden bizonnyal hasznos pluszt tudást adnak a nálunk végzett hallgatóknak.

Esküvőszervező óráinkon azoknak kedvezünk, akik a családi rendezvények területén képzelik el a jövőjüket, ezeket az órákat Rátkai Tímea, az Esküvő „Lépésről- Lépésre” című könyv szerzője, az Esküvőszervezők és Esküvői Szolgáltatók Szövetségének elnöke tartja. Emellett aktuális jogi, gazdasági alapismeretekkel látjuk el azon hallgatóinkat, akik rendezvényszervező tevékenységüket saját vállalkozásban szeretnék majd folytatni.

Rendezvényszervező tanfolyamunk egyéni felkészüléssel is elvégezhető. Erről bővebb információt az Egyéni felkészülés menüpont alatt olvashatsz!