Rendezvényszervező tanfolyam

Rendezvényszervez Tanfolyam

Kreatívnak érzi magát és még nem találta meg a számára kielégítő hivatást?

Akkor jó helyen jár! A rendezvényszervező tanfolyam során garantáltan rá fog találni önmagára. Államilag elismert kulturális rendezvények szervezője szakképesítést nyújtó képzésünket nem csak azoknak ajánljuk, akik hivatásosan szeretnék űzni a rendezvényszervezés izgalmas világát, hanem azoknak is, akiknek eddig nehézséget okozott akár egy osztálytalálkozó, vagy egy iskolai rendezvény megszervezése. A rendezvényszervező tanfolyamunk elvégzése után Ön lehet a közösség szíve lelke.

Rend a lelke mindennek – avagy a profi rendezvényszervezés titka

Elsősorban azoknak ajánljuk a rendezvényszervező tanfolyamunkat, akik szívesen hagynák maguk mögött a napi rutint, vállalnának izgalmas kihívásokat, mozgalmas hétköznapokat, és szereznének örömet munkájukkal a közönségnek, legyen szó divatbemutatóról, fesztiválról vagy szakmai konferenciáról.

Államilag elismert szakképesítést nyújtó kurzusunk során 4 hónap alatt sajátíthatóak el a rendezvényszervezés alapjai.

A tanfolyam megkezdésének feltétele: Érettségi bizonyítvány

Vizsgagaranciát is adunk!

Fontosnak tartjuk, hogy a rendezvényszervező tanfolyamon a szakmát olyan szakember oktassa, aki maga is ezen a területen dolgozik, munkája során szerzett tapasztalatokkal tudja színesíteni, érthetővé tenni a tananyagot. Nálunk a rendezvényszervezést olyan gyakorló szakemberek oktatják, akik izgalmas előadásokkal, közkedvelt formában vezetik be hallgatóinkat a rendezvényszervezés világába.

Magas színvonalú képzés, első kézből, elismert oktatóinktól!

Kis ízelítő a rendezvényszervező tanfolyam óráiból:

A rendezvényszervező tanfolyam gyakorlati óráiba igyekeztünk beépíteni olyan anyagokat is, amik az előírt tananyagban nem szerepelnek. Úgy véljük, hogy ez minden bizonnyal hasznos tudást ad a nálunk végzett hallgatóknak.

Esküvőszervező óráinkon azoknak kedvezünk, akik a családi rendezvények területén képzelik el a jövőjüket, ezeket az órákat Rátkai Tímea, az Esküvő „Lépésről- Lépésre” című könyv szerzője, az Esküvőszervezők és Esküvői Szolgáltatók Szövetségének elnöke tartja. Emellett aktuális jogi, gazdasági alapismeretekkel látjuk el azon hallgatóinkat, akik rendezvényszervező tevékenységüket saját vállalkozásban szeretnék majd folytatni.