Tanáraink barátságosak, áraink barátiak, a sikeres vizsga pedig garantált!

A rendezvényszervező tanfolyam ára tartalmazza:

  • A kurzus ára jelenlegi akciónkban 98.000 Ft/fő – helyett most csak 67.900 Ft/fő,
    mely tartalmazza a jegyzetek díját is, további fizetendő költség a képzéssel kapcsolatban nem merül fel. (A maximális csoportlétszám 40 fő, a kedvezményes helyeket a maximum létszám eléréséig tudjuk biztosítani)!
  • A képzés árát ÁFA nem terheli!
  • A kurzus díja tartalmazza a rendezvényszervezői tanfolyam elvégzéséhez és a sikeres vizsga letételéhez szükséges jegyzetek és segédanyagok díját is.

Amit tudni érdemes:

  • A segédanyagokat és a jegyzeteket tanáraink a tematikához és a vizsgához állítják össze.
  • Részletfizetési lehetőség biztosított!

A részletfizetésről bővebb információért keresse munkatársainkat online, telefonon vagy az Oktatási Stúdióban személyesen.

A Rendezvényszervező tanfolyam vizsgájának díja:

A 2021-es évtől a felnőttképzést érintő változások közül jelentős a vizsga lebonyolításának menete. Ettől az évtől a tanfolyamot követően a vizsgákat központi vizsgahelyszínek szervezik, a vizsgára történő jelentkezésben természetesen oktatási stúdiónk minden segítséget megad a végzett hallgatóinak.

Ez egyben azt is jelenti, hogy vizsgadíjat felénk nem kell fizetni, a tanfolyam lezárásakor megtartott vizsga díjmentes, a központi vizsga díját a vizsgaközpontok állapítják majd meg.

A tanfolyam díja tehát oktatási stúdiónknál 67.900 Ft, ezen felül semmilyen további fizetendő költség nincs!

Figyelem! Tanulóink a tandíj önerővel csökkentett részére igényelhetnek államilag támogatott képzési hitelt, amelyet – a hiteljogosultság megállapítása esetén – a Diákhitel Központ Zrt. biztosít. Ennek segítségével a tanulóink a képzést úgy tudják megkezdeni, hogy felénk csak az önerőt kell megfizetniük. A tandíj fennmaradó részét pedig képzési hiteltörlesztés formájában a Diákhitel Központ felé, az általuk választott futamidővel (maximum 10 év) kamatmentesen fizethetik majd ki!

Figyelem! A maximális csoportlétszám 40 fő, jelentkezéseket csak ennek eléréséig tudunk fogadni!