Oktatási Stúdiónk

Oktatási Stúdiónk

Az oktatás stúdiónk fiatalos, modern, jól felszerelt, kellemes környezetben várja szeretettel a hozzánk jelentkezőket.

A Prestige Oktatási Stúdiónk sok éve szervez és bonyolít le nagy sikerrel képzéseket. Számunkra fontos a résztvevők elégedettsége, és az érdeklődésüket szeretetté és a szakma iránti elhivatottsággá varázsoljuk.

Prestige – a vállalkozások presztízse

Mi az, amit az Oktatási Stúdió nyújt?

 

  • Élményszerű oktatást: olyan szakemberekkel, akik nem csupán hivatásuk legjobbjai, de szerethető személyiségek, lebilincselő előadók, így a nálunk töltött idő hasznosan és szórakoztatóan zajlik. Mindannyiunk életében volt egy-egy meghatározó tanár, aki a tudás mellett mást is átadott: egy szakma, vagy tantárgy szeretetét, emberi hozzáállást, vagy akár példaképet is. Mi évről-évre ezeket a pedagógusokat igyekszünk megtalálni, és felkérni őket, hogy gazdagítsák képzésünket tudásuk átadásával.
  • Színvonalas környezet és segédanyagok: A Prestige Oktatási Stúdió saját jól felszerelt, minden igényt kielégítő oktatótermében zajlanak a képzések. Vidéki tanfolyamaink esetében a helyszín légkondicionált, színvonalas, belvárosi konferenciaterem. Hallgatóink felkészülését segédanyagokkal segítjük, melyek előállításánál szintén nagy hangsúlyt fektettünk a minőségi kivitelezésre. Tantermünk légkondicionált, a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt, minden esztétikai igényt kielégít.
  • Segítséget meglévő és leendő ügyfeleinknek: Az Oktatási Stúdió munkatársai készséggel segítenek a tanfolyam során is bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk nyitvatartási időben folyamatosan elérhető személyesen,  telefonon és e-mailben is.
  • Tanfolyam garanciát: Minden meghirdetett tanfolyamunk elindul, az előre megadott időpontok sem módosulnak a későbbiekben! Oktatási Stúdiónkban a csoportok szinte kivétel nélkül telt házzal indulnak, így nem kell attól tartania a hozzánk jelentkezőknek, hogy a tanfolyam, amire beiratkoztak a kevés jelentkező miatt ne indulna el. Azt viszont fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a maximális csoportlétszám elérését követően új beiratkozót már csak későbbi csoportunkba tudunk fogadni!
  • OKJ vizsgagaranciát: Online oktatási felületünkön jegyzetek és segédanyagok széles tárháza segíti hallgatóinkat a vizsgára történő sikeres felkészülésben. OKJ-s vizsgáink az oktatási stúdiókban, a vidéki városokban pedig az oktatás helyszínén zajlanak, ahol hallgatóink a már ismert környezetben adhatnak számot tudásukról úgy, hogy a vizsgabizottságnak tagja az őket felkészítő tanár is.

Milyen tanfolyamokon vehettek részt az oktatási stúdiónkban?

  • Rendezvényszervezés
  • Esküvőszervezés
  • Dekoratőrképzés
  • Protokoll workshop
  • Szertartásvezető tanfolyam