OKJ vizsgagarancia

Sokéves működésünk tapasztalata az, hogy ritka számban fordul elő, hogy egy hallgatónk nem sikeresen zárja a rendezvényszervező tanfolyamunkat, vagy egyéb más képzésünket.

A rendezvényszervező tanfolyam vizsgagarancia azon hallgatóink számára biztosított, akiknek valamilyen oknál fogva nem sikerült az első vizsgájukat teljesíteni. Vállaljuk, hogy a következő képzésünk óráin ingyenesen vehetnek részt, tanárukkal rendszeresen konzultálhassanak az újabb vizsga előtt.

Vizsgagaranciánkat nem kötjük a tanfolyamot záró vizsga eredményéhez, vagy ahhoz, hogy a vizsgázó milyen arányban vett részt az oktatáson!

Vizsgagarancia – a jövő záloga

Hogyan garantáljuk a sikeres vizsgát?

  • A rendezvényszervező tanfolyam részvevői pozitív élményeken keresztül ismerkednek meg a szakma szépségeivel. A tananyagot szerethetően és játékosan adják elő a szakmailag elhivatott előadóink.
  • Minden kérdés és felmerülő probléma megválaszolásra kerül.
  • Ha a hallgató elsőre nem látja át az anyagot, oktatóink türelmesen és figyelmesen vezetik rá a feldolgozására.
  • Az oktatási stúdiónk környezete barátságos, ahol mindenki hamar fel tud oldódni.
  • Az egyéni felkészülés során is készséggel segítünk bármilyen nehézség során, ami felmerül a tananyag feldolgozása közben.

A Prestige Oktatási Stúdió nagyon büszke végzett hallgatói eredményeire és sikereire. Korábbi résztvevőinkkel jó kapcsolatot ápolunk, és esetekben segítjük őket a továbbiakban is. A tanfolyam elvégzése utána is bizalommal fordulhat hozzánk!