tematika

Fontos számunkra, hogy nálunk mindenki megkapja a kellő figyelmet, és elismert óraadóink gondosan ügyelnek arra, hogy a tananyag elsajátítása mindenki számára könnyed, szórakoztató legyen. A résztvevőink minden megterhelés nélkül, játékosan tudnak kimagasló eredményeket elérni, és sikeres vizsgát tenni. A rendezvényszervező tanfolyamunk során szerzett tudás garantáltan napra kész és piacképes lesz.

Rendezvényszervező tanfolyam (Kulturális Rendezvények Szervezője) tematika:

Államilag elismert szakképesítést nyújtó Rendezvényszervező Tanfolyamunk tananyaga két központilag előírt modulból áll:

  • Kulturális rendezvények tervezése és szervezése
  • Helyi társadalom és kultúra

Hogyan épül fel a rendezvényszervező tanfolyam tematikája?

Tanfolyamunk tematikájánál fontos szempont volt, hogy figyelembe vegyük az egyénileg eltérő időbeosztást. Tudjuk, hogy sokan család, munka mellett vállalják felnőttként a tanulást, és szeretnénk számukra is biztosítani az előadások látogatásának lehetőségét.

Ennek érdekében hagyományos, tantermi óráink mellett online órák is megjelennek a tematikában, melyek élőben, bármilyen számítógépről, tabletről, okos telefonról követhetőek, az interaktív programnak köszönhetően lehetőség van közben kérdések megválaszolására, konzultációra is. A kötelező óraszám közel felét pedig egyéni felkészülés teszi ki, melyhez online oktatási felületünkön segédanyagokat, jegyzeteket, önértékelő teszteket találnak a hozzánk járó hallgatók.

Tematikánk tartalmaz egy esküvőszervező alkalmat is, melynek során Rátkai Tímea esküvőszervező, az Esküvő „Lépésről- Lépésre” című könyv szerzője, az Esküvőszervezők és Esküvői Szolgáltatók Szövetségének elnöke vezeti be a résztvevőket a családi rendezvények, elsősorban pedig az esküvők szervezésének kulisszái mögé.

Amit még tudni érdemes a rendezvényszervezői tanfolyamunk tematikájáról:

  • Az izgalmas tananyag érthető, egyszerű feldolgozása, a szakmában elismert oktatóinkkal
  • Konkrét esetek megbeszélése
  • A vizsgára való felkészítés
  • Könnyed, vidám jó hangulatban zajló órák
  • Részletes válasz minden felmerülő kérdésre

Rendezvényszervező tanfolyam tematikája kialakítása során kiemelt szerepet szántunk a gyakorlati órákra, ami közt szerepel jogi, gazdasági és informatikai alapismeretek is. Valljuk, hogy az elméleti tudáson túl ezen ismeretek elengedhetetlenül fontosak egy sikeres vállalkozás működtetéséhez, így ezeken a területeken is szeretnénk segíteni a Prestige Oktatási Stúdióban végzett rendezvényszervezőket!