tematika

A rendezvényszervező tanfolyamaink maximálisan 40 fővel indulnak. Számunkra fontos, hogy mindenki megkapja a kellő figyelmet, és elismert óraadóink gondosan ügyelnek arra, hogy a tananyag elsajátítása mindenki számára könnyed, szórakoztató legyen. A résztvevőink minden megterhelés nélkül, játékosan tudnak kimagasló eredményeket elérni, és sikeres vizsgát tenni. A rendezvényszervező tanfolyamunk során szerzett tudás garantáltan napra kész és piacképes lesz.

Rendezvényszervező tanfolyam tematika:

OKJ-s Rendezvényszervező Tanfolyamunk tananyaga két központilag előírt modulból áll:

  • 10656-16 Helyi társadalom és kultúraismeret
  • 10657-16 Kulturális rendezvények szervezése

Hogyan épül fel a rendezvényszervező tanfolyam tematikája?

Gyakorlati óráink során készítjük elő az OKJ vizsga gyakorlati részéhez szükséges előre elkészítendő anyagokat, egy záró dolgozatot és egy forgatókönyvet. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink ezeket az anyagokat úgy készítsék el, hogy azzal később büszkén állhassanak vizsgáztatóik elé, ezért menet közben munkájukat tanáraink segítik tanácsokkal.

Gyakorlati előadásként tartalmaz a tematika egy egész napos esküvőszervező kurzustmelynek során Rátkai Tímea esküvőszervező, az Esküvő „Lépésről- Lépésre” című könyv szerzője, az Esküvőszervezők és Esküvői Szolgáltatók Szövetségének elnöke vezeti be a résztvevőket a családi rendezvények, elsősorban pedig az esküvők szervezésének kulisszái mögé.

Amit még tudni érdemes a rendezvényszervezői tanfolyamunk tematikájáról:

  • Az izgalmas tananyag érthető, egyszerű feldolgozása, a szakmában elismert oktatóinkkal.
  • Konkrét esetek megbeszélése
  • A vizsgára való felkészítés
  • Könnyed, vidám jó hangulatban zajlanak az órák
  • Minden kérdésedre részletes választ kap

Rendezvényszervező tanfolyam tematikája kialakítása során kiemelt szerepet szántunk a gyakorlati órákra, ami közt szerepel jogi, gazdasági és informatikai alapismeretek is. Valljuk, hogy az elméleti tudáson túl ezen ismeretek elengedhetetlenül fontosak egy sikeres vállalkozás működtetéséhez, így ezeken a területeken is szeretnénk segíteni a Prestige Oktatási Stúdióban végzett rendezvényszervezőket!