Székesfehérvár

A rendezvényszervező tanfolyamaink időpontjait úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára kényelmesen elérhető legyen. Az előadásokat hétköznap késő délután, vagy hétvégén tartjuk.

A kulturális rendezvények szervezője szakképesítés megszerzéséhez szükséges képzés kötelezően előírt óraszáma minimum 250 óra, ebből a megtartott kontakt óra: 126 óra. A fennmaradó óraszám (124 óra) egyéni felkészüléssel teljesíthető. Az egyéni felkészülést online oktatási felületünkön található jegyzetanyagokkal, segédanyagokkal, önellenőrző játékos tesztekkel segítjük.

Élőben követhető online oktatás – hétköznapi csoport
A tanfolyam kezdete: 2021 augusztus 27 péntek.
Az oktatás az első és utolsó alkalommal tantermi keretek között zajlik, az összes többi alkalommal online felületen követhetőek az előadások.
A személyes oktatási alkalmak a következő helyszínen zajlanak: Hotel Magyar Király****, Székesfehérvár, Fő utca 10.
Oktatási napok: kedd – csütörtök 17:30-20:45 óráig
A képzés időtartama: 4 hónap

Kombinált tantermi oktatás – személyes és online alkalmak – hétvégi csoport
A tanfolyam kezdete: 2022 február
Bővebb információk hamarosan…

Az időpontok fix dátumok, azok később nem módosulnak, csoportjaink indulása garantált!
Online előadásaink egyszerűen kezelhető felületen zajlanak, mely elérhető asztali számítógépről, laptopról, tabletről és okos telefonról is. A felület interaktív, lehetőség van azonnali kérdésfeltevésre, így a tantermi oktatás minden előnyét élvezhetik a résztvevőink otthonról, vagy a munkahelyükről, de akár utazás közben is.

 

Tovább a regisztrációhoz