A rendezvényszervező tanfolyamaink időpontjait úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára kényelmes elérhető legyen. Igyekeztünk tekintettel lenni mindazokra, aki család, munka mellett szeretnének szakképesítést szerezni.
Csoportjaink első és utolsó alkalma személyes formában zajlik, így tanulóink megismerhetik oktatóikat, munkatársainkat és nem utolsó sorban személyes kapcsolatok alakulhatnak ki a csoportban, a többi alkalom pedig online, de élő oktatással zajlik, ami egyszerre nyújtja az otthonról tanulás kényelmét, és az élő oktatás interaktivitását, az azonnali kérdések és válaszok lehetőségét.

Információk a következő csoportról melybe jelenleg nyitott a beiratkozás lehetősége:
Az oktatás az első és utolsó alkalommal tantermi keretek között zajlik, az összes többi alkalommal online felületen követhetőek az előadások.

A tanfolyam kezdete: 2024. szeptember 29.
Az oktatás az első és utolsó alkalommal tantermi keretek között zajlik, az összes többi alkalommal online felületen követhetőek az előadások.
A tantermi oktatási alkalmak a következő helyszínen zajlanak: Hotel Famulus**** Győr, Budai út 4.
Oktatási napok: kedd – csütörtök 17:30-20:45 óráig
A képzés időtartama: 4 hónap

Az időpontok fix dátumok, azok később nem módosulnak, csoportjaink indulása garantált!
Online előadásaink során a résztvevők könnyen kezelhető, számítógépről, okostelefonról is elérhető felületen valós időben hallgatják az előadásokat, tekintik meg a diasorokat, és tehetik fel kérdéseiket melyekre azonnal választ kapnak az oktatótól. Így ezek az előadások ugyanazzal a hatásfokkal zajlanak, mint a tantermi óráink.

 

Tovább a regisztrációhoz

 

Figyelem!
Tanfolyamunk összes óraszáma: 250 óra (Ezt az óraszámot a központi képzési programkövetelmény minimum óraszámként szabja meg, továbbá azt is, hogy ennek több mint 50%-át kontaktórás képzésben meg kell tartani, ez lehet személyes vagy online óra is. Ennél rövidebb idő alatt államilag elismert szakképesítést nyújtó tanfolyam a jelenlegi jogszabályok betartása mellett nem indítható. Az ennél rövidebb tanfolyamok vagy nem nyújtanak lehetőséget a szakképesítés megszerzésére vagy nem felelnek meg a jogszabályi előírásoknak, így a résztvevők későbbi vizsgája is kétséges lehet.)