Időpontok

A rendezvényszervező tanfolyamaink időpontjait úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára kényelmes elérhető legyen. Igyekeztünk tekintettel lenni mindazokra, aki család, munka mellett szeretnének szakképesítést szerezni.
Csoportjaink első és utolsó alkalma személyes formában zajlik, így tanulóink megismerhetik oktatóikat, munkatársainkat és nem utolsó sorban személyes kapcsolatok alakulhatnak ki a csoportban, a többi alkalom pedig online, de élő oktatással zajlik, ami egyszerre nyújtja az otthonról tanulás kényelmét, és az élő oktatás interaktivitását, az azonnali kérdések és válaszok lehetőségét.

Online előadásainkat bárhonnan, akár okostelefonon is követhetik a résztvevők, a felkészülést pedig minden képzésünk esetében online oktatási felület segíti, ahol jegyzetanyagokat, játékos teszteket, tételkidolgozásokat találnak tanulóink.

Előadásaink kedden és csütörtökön 17:30-20:45 óra között zajlanak.

Rendezvényszervező tanfolyam időpontok:

Jelentkezzen még ma, és kezdjünk bele együtt egy izgalmas, pörgős és kreatív szakma megismerésébe!

Figyelem!
A stúdiónkban indított tanfolyam hivatalos, államilag elismert szakképesítést nyújt, oktatási intézményünk rendelkezik az ilyen képzés indításához szükséges felnőttképzési engedéllyel. Így a nálunk végzett hallgatók szakképzett rendezvényszervezőként jelentkezhetnek ilyen pozíciókra, vagy nyújthatnak rendezvényszervező szolgáltatást ügyfeleiknek.
Bizonyos rendezvénytípusok esetében jogszabály írja elő a rendezvényszervező esetében a hivatalos szakképesítést, melynek meglétét a hatóság a rendezvény során is ellenőrizheti, így ma egy tudatos megrendelő, legyen az üzleti ügyfél vagy önkormányzat elvárja és ellenőrzi szerződéskötés előtt a szakképesítés tényét!