Időpontok

A rendezvényszervező tanfolyamaink időpontjait úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára kényelmes elérhető legyen. Igyekeztünk tekintettel lenni mindazokra, aki család, munka mellett szeretnének szakképesítést szerezni.
Csoportjaink indulnak személyes jelenlétet igénylő online oktatás, illetve tantermi oktatás keretében is, így minden beiratkozónk el tudja dönteni számára melyik a legvállalhatóbb oktatási forma.

Online előadásainkat bárhonnan, akár okostelefonon is követhetik a résztvevők, a felkészülést pedig minden képzésünk esetében online oktatási felület segíti, ahol jegyzetanyagokat, játékos teszteket, tételkidolgozásokat találnak tanulóink.

Előadásaink kedden és csütörtökön 17:30-20:45 óra között zajlanak.

Rendezvényszervező tanfolyam időpontok:

Budapest

Győr

Debrecen

Székesfehérvár

Szeged

Jelentkezzen még ma, és kezdjünk bele együtt egy izgalmas, pörgős és kreatív szakma megismerésébe!

Figyelem!
Tanfolyamunk összes óraszáma: 250 óra (Ezt az óraszámot a központi képzési programkövetelmény minimum óraszámként szabja meg, továbbá azt is, hogy ennek több mint 50%-át kontaktórás képzésben meg kell tartani, ez lehet személyes vagy online óra is. Ennél rövidebb idő alatt államilag elismert szakképesítést nyújtó tanfolyam a jelenlegi jogszabályok betartása mellett nem indítható. Az ennél rövidebb tanfolyamok vagy nem nyújtanak lehetőséget a szakképesítés megszerzésére vagy nem felelnek meg a jogszabályi előírásoknak, így a résztvevők későbbi vizsgája is kétséges lehet.)