A rendezvényszervező tanfolyamaink időpontjait úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára kényelmesen elérhető legyen. Az előadásokat hétköznap késő délután tartjuk.

A kulturális rendezvények szervezője szakképesítés megszerzéséhez szükséges képzés kötelezően előírt óraszáma minimum 250 óra, ebből a megtartott kontakt óra: 126 óra. A fennmaradó óraszám (124 óra) egyéni felkészüléssel teljesíthető. Az egyéni felkészülést online oktatási felületünkön található jegyzetanyagokkal, segédanyagokkal, önellenőrző játékos tesztekkel segítjük.

Élőben követhető online oktatás
A tanfolyam kezdete: 2023 március 05.
Az oktatás az első és utolsó alkalommal tantermi keretek között zajlik, az összes többi alkalommal online felületen követhetőek az előadások.
A tantermi oktatási alkalmak a következő helyszínen zajlanak: Hotel Famulus**** Győr, Budai út 4.
Oktatási napok: kedd – csütörtök 17:30-20:45 óráig
A képzés időtartama: 4 hónap

Az időpontok fix dátumok, azok később nem módosulnak, csoportjaink indulása garantált!
Online előadásaink egyszerűen kezelhető felületen zajlanak, mely elérhető asztali számítógépről, laptopról, tabletről és okos telefonról is. A felület interaktív, lehetőség van azonnali kérdésfeltevésre, így a tantermi oktatás minden előnyét élvezhetik a résztvevőink otthonról, vagy a munkahelyükről, de akár utazás közben is.

 

Tovább a regisztrációhoz

 

Figyelem!
Tanfolyamunk összes óraszáma: 250 óra (Ezt az óraszámot a központi képzési programkövetelmény minimum óraszámként szabja meg, továbbá azt is, hogy ennek több mint 50%-át kontaktórás képzésben meg kell tartani, ez lehet személyes vagy online óra is. Ennél rövidebb idő alatt államilag elismert szakképesítést nyújtó tanfolyam a jelenlegi jogszabályok betartása mellett nem indítható. Az ennél rövidebb tanfolyamok vagy nem nyújtanak lehetőséget a szakképesítés megszerzésére vagy nem felelnek meg a jogszabályi előírásoknak, így a résztvevők későbbi vizsgája is kétséges lehet.)