Tanfolyamunk tematikájának összeállításánál fontos szempont volt, hogy a résztvevők család, munka mellett is el tudják végezni a képzést úgy, hogy közben nem kell hiányozniuk az előadásoktól, hanem be tudják illeszteni azokat a mindennapjainkba.

Budapest – online oktatással zajló csoport:
Az oktatás az első és utolsó alkalommal tantermi keretek között zajlik, az összes többi alkalommal online felületen követhetőek az előadások.

A tanfolyam kezdete: 2022 október 04. kedd
Oktatási napok: kedd – csütörtök 17:30-20:45 óráig
A képzés időtartama: 4 hónap

Online előadásaink során a résztvevők könnyen kezelhető, számítógépről, okostelefonról is elérhető felületen valós időben hallgatják az előadásokat, tekintik meg a diasorokat, és tehetik fel kérdéseiket melyekre azonnal választ kapnak az oktatótól. Így ezek az előadások ugyanazzal a hatásfokkal zajlanak, mint a tantermi óráink.

Budapest – személyes jelenléttel zajló csoport:

A tanfolyam kezdete: 2022 október 06 csütörtök
Oktatási napok: kedd – csütörtök 17:30-20:45 óráig
A képzés időtartama: 4 hónap

Személyes jelenléttel zajló oktatásunk lehetőség mindazoknak, akik szívesebben tanulnak közösségben, tantermi körülmények között.

 

Tovább a regisztrációhoz

 

Figyelem!
Tanfolyamunk összes óraszáma: 250 óra (Ezt az óraszámot a központi képzési programkövetelmény minimum óraszámként szabja meg, továbbá azt is, hogy ennek több mint 50%-át kontaktórás képzésben meg kell tartani, ez lehet személyes vagy online óra is. Ennél rövidebb idő alatt államilag elismert szakképesítést nyújtó tanfolyam a jelenlegi jogszabályok betartása mellett nem indítható. Az ennél rövidebb tanfolyamok vagy nem nyújtanak lehetőséget a szakképesítés megszerzésére vagy nem felelnek meg a jogszabályi előírásoknak, így a résztvevők későbbi vizsgája is kétséges lehet.)